Menukaart

Van de asperges in de lente tot winterse wildspecialiteiten van onze eigen jachtvelden; in ons restaurant serveren we seizoensklassiekers van de mooiste lokale en regionale ingrediënten. Gewaardeerde tradities als ‘de Haantjes van Bakker’ staan al drie generaties op de kaart.

De gehele menukaart is te bestellen bestel voor een heerlijke lunch of diner bij u thuis of op de zaak.

Mocht u dieetwensen hebben of informatie over allergenen, vraag een van onze medewerkers voor advies.

Verborgen

Afhaal- en bezorgmenu

Voorgerechten

geserveerd met brood en boters

Soepen

Licht gebonden aspergesoep met aspergepunten 6.50
Licht gebonden rucola soep met waterkers en lente ui 6.50
Tomatensoep met room en balletjes 5.50

Koude voorgerechten

Runder carpaccio met rucola en Parmezaanse kaas 12.50
Anti pasti; een selectie van koude vis en vlees lekkernijen 12.50
Bonbon van gerookte zalm gevuld met een rillette van makreel 12.50
Voorjaars salade met peer en bleu stilton met honing dressing 11.50

 

Hoofdgerechten

geserveeerd met verse groentes en gebakken aardappels

Hollandse Asperges, Gelderse achterham, krieltjes, scharreleitje, botersaus 25.50
Hollandse Asperges, gebakken gamba’s verse spinazie, scharreleitje, botersaus 25.50
Shortrib met jus 21.50
Kalfsribe eye met rode wijn saus 22.50
Half haantje “Bonne femme” 15.00
Cordon bleu gegratineerd uit de oven 20.00
Wiener Schnitzel met champignon roomsaus 20.00
Zacht gegaard speenhammetje rozemarijn saus 22.50
Zeewolf met witte wijnsaus grijze garnaal en risotto 22.50
Papperdelle met gamba’s olijfolie extra virgin knoflook en verse tuinkruiden 17.50
Burger van kikkererwt met gewokte voorjaars groentes 17.50
Papperdelle met pesto rucola zongedroogde tomaat groene asperges en mozzarella 17.50

 

Salades en Hors-d’oeuvres

geserveerd met brood, boters en sauzen

Huisgemaakte huzarensalade met diverse koude vleessoorten 12,50 p.p.
Hors-d’oeuvre royaal aangekleed met vis- en vleessoorten 19,50 p.p.

 

Dessert

Chipolata pudding 7.50
Proeverij binnen en buitenlandse kaas 10.00
Citroen meringue met lemon curd en slagroom 7.50
Brownie met witte chocolade mousse en Amarenen kersen 8.00

 

Download het afhaalmenu

 

 

Ontbijtkaart

In verband met de Coronamaatregelen serveren wij het ontbijt in uw hotelkamer op het door het gewenste tijdstip.

Het “Bakker” ontbijt

Sneetjes wit en bruin brood, mini broodjes en croissantjes
Crackers, roggebrood, snelle Jelle, beschuit

Vers gesneden vleeswaren en kaassoorten
Gekookte scharrel eitje

Bakje yoghurt en bakje vers fruit
Zoete lekkernijen; jam, hagelslag, appelstroop, hazelnootpasta

Jus d’orange, koffie en/of thee

Lunch & borrelhapjes

In verband met de Coronamaatregelen serveren wij de lunch in uw hotelkamer. Bestellingen kunt u doorgeven via het telefoontoestel op uw kamer: toets 9 voor receptie, bij geen gehoor: 0575 – 551 312.
U mag geleverde producten na gebruik op de gang plaatsen.

Lunch

Licht gebonden aspergesoep met aspergepunten € 6,50
Tomatensoep met room en balletjes € 5,50
Rucola soep met waterkers en lente ui € 6,50
2 Kroketten met brood & mosterd € 10,00
Russisch ei; huzarensalade met diverse vissoorten € 10,00
Bakkers omelet, met spekjes, ui, paprika & champignons € 10,00
Waldkorn brie, uit de oven met honing walnoot & tomaat € 10,00
Stokbrood zalm, met limoenmayonaise en frisse sla € 10,00

 

Borrelhapjes

Bitterballen handgemaakt per stuk € 0,90
Jonge of oude kaas per portie € 5,95
Kaastengels, vlammetjes vlinder garnalen per stuk € 0,90
Gemengde noten € 3,50
Knoflook olijven € 3,50
Bitterballen van Ree met truffelmayonaise € 0,95
Stokbrood met kruidenboter € 3,50
Verassend borrelplankje (voor 2) € 15,50

 

Dinerkaart

In verband met de Coronamaatregelen serveren wij het diner in uw hotelkamer. Bestellingen kunt u doorgeven via het telefoontoestel op uw kamer: toets 9 voor receptie, bij geen gehoor: 0575 – 551 312.
U mag geleverde producten na gebruik op de gang plaatsen.

Voorgerechten

geserveerd met brood en boters

Soepen

Licht gebonden aspergesoep met aspergepunten € 6,50
Tomatensoep met room en balletjes € 5,50
Rucola soep met waterkers en lente ui € 6,50

Koude voorgerechten

Runder carpaccio met rucola en Parmezaanse kaas € 12,50
Anti Pasti, selectie van koude vis en vlees lekkernijen € 12,50
Bonbon van gerookte zalm met een rilette van makreel € 12,50
Voorjaars salade met peer, bleu Stilton, Vordense bloemen honing € 11,50
Russisch ei; huzarensalade met diverse vissoorten en gekookt eitje € 10,00

 

Hoofdgerechten

geserveeerd met verse groentes en gebakken aardappels

Hollandse asperges, Gelderse achterham, krieltjes, scharreleitje, botersaus € 25,50
Hollandse asperges, gebakken gamba’s, spinazie, scharreleitje, botersaus € 25,50
Shortrib van rund met jus € 21,50
Kalf ribeye met rode wijn saus € 22,50
Entrecote van black Angus, kruidenboter € 25,50
Halve haan met boerengarnituur; champignons, spekjes, ui en paprika € 15,00
Speenvarken hammetje zacht gegaard, saus van rozemarijn € 22,50
Cordon bleu gegratineerd uit de oven € 20,00
Wiener schnitzel met champignonroomsaus € 20,00
Zeewolf en grijze garnalen, risotto en witte wijnsaus € 22,50
Papperdelle met gamba’s, olijfolie, knoflook en verse tuinkruiden € 17,50
Burger van kikkererwten, gewokte voorjaars groentes € 17,50
Melange van groene asperge, gedroogde tomaat, pesto, mozzarella en papperdelle € 17,50

 

Dessert

Chipolatapudding met Marasquinsaus en slagroom € 7,50
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen € 10,00
Citroen merinque met lemon curd en slagroom € 7,50
Brownie met witte chocolademousse en Amarene kersen € 8,00

 

 

Voor bij de koffie & de borrel

Voor bij de borrel

Borrelhapjes

Bitterballen handgemaakt per stuk 0,90
Gemengd bittergarnituur koud en warm per persoon 6,50
Kaasstengels, vlammetjes, vlinder garnalen per stuk 0,90
Garnalen kroketjes van “Holtkamp” 3 stuks 12,50
Jonge of oude kaas per portie 6 stukjes 5,95
Hausmacher & grillworst van “Vlogman” 6 stukjes 5,95
Kippenlevertjes omwikkeld met spek, krokant gebakken 6,95
Gemengde noten per portie 3,50
Knoflook olijven per portie 3,50
Bitterballen van Ree met truffelmayonaise per stuk 0,95

 

Borrelplankjes

Bakker’s Borrelplank (2 personen) 15,50
antipasti, kaas- en hamsoorten, warm hapje, piquitos en noten, olijven, brood en dipje

Wild Borrelplank (2 personen) 19,50
eendenpaté, coppa van wild zwijn, bitterballen van ree, rilette van wilde eend,
noten, dadels, brood en boter

 

Voor bij de koffie

Huisgemaakt appel abrikozen taartje met een toefje slagroom 3,75
Staring kaneelcake van “Dick Ten Broeke” met tipje slagroom 3,25
Hazelnoot merengue met slagroom (glutenvrij) 3,75
Ambachtelijke handgemaakte bonbons per stuk te bestellen 1,25

Iets te vieren?

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. Vanuit die ervaring helpen we u graag met het organiseren van uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst. Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan.

Meer informatie…

-Menukaart-

Deze wordt niet getoond display:none (alle toggles gesloten)
Image - Lekker dineren bij Restaurant Bakker in Vorden
Wild proeven bij Restaurant Bakker in Vorden
Lekker eten bij Restaurant Bakker in Vorden

Pin It on Pinterest

Share This