Menukaart

Van de asperges in de lente tot winterse wildspecialiteiten van onze eigen jachtvelden; in ons restaurant serveren we seizoensklassiekers van de mooiste lokale en regionale ingrediënten. Gewaardeerde tradities als ‘de Haantjes van Bakker’ staan al drie generaties op de kaart.

-Menukaart-

Deze wordt niet getoond display:none (alle toggles gesloten)

Lunchkaart

    • Soepen

    • Groentesoep

      6,50

      heldere groentesoep | gestoofd rundvlees | balletjes

    • Tomatensoep

      6,50

      tomatensoep | room | balletjes

    • Kippensoep

      6,50

      heldere kippensoep met vermicelli

    • Bisque van schaaldieren

      8,50

      Bisque van schaaldieren | licht gebonden | Hollandse garnalen

    • Salades warme en koude lunchgerechten

    • Groene salade met geitenkaas

      12,50

      met rode biet, gedroogde vijg en een vinaigrette van honing

    • Asperge salade

      13,50

      asperges | lamsham | sinaasappeldressing

    • Proeverij van asperges

      15,50

      asperges | gamba | pannacotta van asperge & magret de canard | lamsham | gerookte zalm

    • Garnalencocktail

      14,50

      Hollandse garnalen | romige cocktailsaus

    • Trio van vis

      14,50

      gerookte zalm | gerookte paling | rillete van makreel en kabeljauwlever

    • Escargots

      10,50

      wijngaardslakken in pittige kruidenboter

    • Champignons

      9,50

      gebakken champignons | spekjes | toast

    • Gebakken Mosselen

      10,50

      krokant gebakken mosselen | kruidenboter

    • Kroketten omeletten en uitsmijters

    • Handgemaakte kroketten

      per stuk 4,50

      1 of 2 met brood

    • Drie garnalenkroketjes van “Holtkamp”

      11,50

      met gefrituurde peterselie en brood

    • Drie groentekroketjes

      10,50

      van Cas Spijkers met brood

    • Uitsmijter

      8,50

      met ham of kaas of rosbief of krokant gebakken spek

    • Omelet “Klassiek"

      9,00

      met krokante spekjes, champignons, gebakken uitjes, paprika

    • “Bakkers Uitsmijter”

      10,50

      met ham, kaas, krokant gebakken spek en een bolletje huzarensalade

    • Broodjes

    • Biologisch Pompoenbroodje of Donkerbruine roggebol belegd met:

      7,50

      • Carpaccio van dungesneden ossenhaas
      • Brie met walnoot en honing
      • Asperges, huisgemaakte eiersalade en bieslook
      • Oude Hollandse kaas

    • Gerookte zalm

      9,75

      op huisgemaakte dunne toast met mosterd/dille mayonaise, fijne sla

    • Dunne toast “Gezond”

      7,50

      met ham en kaas, gekookt scharrel eitje, tomaat, sla, komkommer en verse bieslook

    • Tosti

      5,75

      in de pan gebakken met ham en kaas

    • Bakkers Klassiekers

    • 12 uurtje

      11,50

      Kopje groentesoep, Boterhammetje met ham, kaas en kroket, bolletje huzaren salade en glas melk of karnemelk naar keuze

    • Mini 12 uurtje

      9,50

      klein kopje groentesoep, 3 kleine broodjes met ham, oude kaas en bitterbal, glas melk of karnemelk naar keuze

    • Russisch ei

      12,50

      vleessalade aangekleed met diverse vissoorten, remoulade saus brood en boter

    • Huzaren salade

      10,50

      aangekleed met diverse vleessoorten brood en boter

    • Biefstuk Lunch

      24,50

      Van Iers Black Angus rund, origineel afkomstig uit de hooglanden van Ierland. Puur, mals en rijk van smaak. Met frites of brood en groene gemengde salade

    • Wienerschnitzel Lunch

      11,50

      met groene gemengde salade en frites

    • IJsjes en Desserts

    • Citroensorbetijs

      5,50

      citroensorbetijs | Limonciello di capri | voor de kleine trek

    • Chipolata

      8,50

      chipolata bavaroise | marasquin saus

    • Moelleux au chocolat

      9,50

      met witte chocolademousse, choco-crunch en stracciatella-ijs

    • Mokka

      7,50

      mokka-ijs | mokka crème | ijskoffie & Tia Maria

    • Citrus

      7,50

      Sinaasappel | pannacotta | bloedsinaasappelijs | marmelade

    • Arnhems meisje

      8,50

      aangemaakte Hollandse aardbeien | gele room | aardbeien sorbetijs

    • Hollandse Aardbeien

      8,50

      vanille ijs | verse Hollandse aardbeien | slagroom

    • Dame Blanche

      8,50

      vanille-ijs | warme chocoladesaus | advocaat

    • Kinderijs

      4,95

      vanilleijs | aardbeiensaus | spikkels | slagroom

    • Kaas & Port

      12,50

      binnen- en buitenlandse kazen | witte port

    • Parade van desserts

      18,50

      vanaf 2 personen te bestellen

    • Gebak en lekkers bij de koffie

    • Huisgemaakt appel abrikozen taartje

      3,25

      met een toefje slagroom

    • Aardbeien gebak

      3,25

      huisgemaakte gesuikerde schelp van bladerdeeg, gele room, slagroom en verse Hollandse aardbeien

Dinerkaart

    • Koude Voorgerechten

    • Salade geitenkaas

      12,50

      gemengde groene salade | geitenkaas | rode biet | gedroogde vijg | vinaigrette Vordense bloemenhoning

    • Runder Carpaccio

      13,50

      dungesneden carpaccio | parmezaanse kaas | rucola | pijnboompitten | tomatendressing

    • Asperge salade

      13,50

      asperges | lamsham | sinaasappeldressing

    • Proeverij van asperges

      15,50

      asperges | gamba | pannacotta van asperge & magret de canard | lamsham | gerookte zalm

    • Garnalencocktail

      14,50

      Hollandse garnalen | romige cocktailsaus

    • Trio van vis

      14,50

      gerookte zalm | gerookte paling | rillete van makreel en kabeljauwlever

    • Eend & Wildzwijn

      14,50

      Ganzenlever paté | magret de canard | gedroogde wildzwijnsham | rode uiencompôte

    • Warme Voorgerechten

    • Escargots

      10,50

      wijngaardslakken in pittige kruidenboter

    • Champignons

      9,50

      gebakken champignons | spekjes | toast

    • Gebakken Mosselen

      10,50

      krokant gebakken mosselen | kruidenboter

    • Garnalenkroketjes

      11,50

      3 garnalen kroketjes | gefrituurde peterselie

    • Gamba & Coquille Saint Jacques

      15,50

      asperges | gamba's | coquille Saint Jacques | garnalen jus

    • Soepen

    • Groentesoep

      6,50

      heldere groentesoep | gestoofd rundvlees | balletjes

    • Tomatensoep

      6,50

      tomatensoep | room | balletjes

    • Kippensoep

      6,50

      heldere kippensoep met vermicelli

    • Bisque van grijze garnalen

      8,50

      Bisque van grijze garnalen | licht gebonden | Hollandse garnalen

    • Aspergesoep

      6,50

      lichtgebonden aspergesoep | aspergepunten

    • Spoom

    • Citroenspoom

      5,00

      citroen-sorbetijs | Limonciello di Capri

    • Asperges

    • Noorse zalm

      23,50

      Noorse zalm | asperges | krielaardappeltjes | gekookt scharreleitje | botersaus & Hollandaisesaus

    • Gelderse achterham

      22,50

      Gelderse achterham | asperges | krielaardappeltjes | gekookt scharreleitje | botersaus & Hollandaisesaus

    • Kalfszwezerik

      27,50

      krokant gebakken kalfszwezerik | asperges | krielaardappeltjes | gekookt scharreleitje | botersaus & Hollandaisesaus

    • Lamsrug

      26,50

      lamsrug filet | asperges | krielaardappelen | gekookt scharreleitje | botersaus & Hollandaisesaus

    • Medaillon van Ossenhaas

      26,50

      Ossenhaasmedaillon | asperges | krielaardappelen | gekookt scharreleitje | botersaus & Hollandaisesaus

    • Vis

    • Zeetong à la Meunière

      dagprijs

      zeetong à la meunière | in roomboter gebakken

    • Zalm

      21,50

      Noorse zalm | wilde spinazie | Hollandaise saus

    • Heilbot

      24,50

      Heilbot | Hollandse garnalen | jus van grijze garnalen

    • Gamba & Coquille

      23,50

      asperges | gamba's | coquille Saint Jacques | garnalenjus

    • Vlees

      Al ons rundvlees is Iers Angus beef, zeer mals en puur van smaak

    • Tournedos Rossini*

      34,50

      ossenhaas | ganzenlever | Madeirasaus

    • Biefstuk van de haas*

      29,50

      ossenhaas | pepersaus

    • Entrecôte van Black Angus*

      28,50

      entrecôte | kruidenboter

    • Boeren entrecôte

      31,50

      entrecôte | gebakken champignons | uien | paprika | spekjes

    • Kalfslever

      25,50

      kalfslever | spek | uien

    • Wiener Schnitzel

      21,50

      Wiener Schnitzel van het kalf | ansjovis | citroen

    • Cordon Bleu

      22,00

      Wiener Schnitzel gevuld met ham en kaas | gegratineerde ananas

    • Lamsrug filet

      25,50

      Lamsrug filet | rozemarijnsaus

    • Kalfzwezerik

      27,50

      krokant gebakken kalfzwezerik | gebakken champignons

    • Wild

      Al ons wild is afkomstig uit de Achterhoek of Veluwe, er kunnen hagelkorreltjes in het vlees voorkomen.

    • Reeboutfilet rosé gebraden

      29,50

      rosé gebraden reebout filet | rode wijnsaus | voor u aan tafel getrancheerd

    • Gevogelte

    • Halve Haan à la Bakker

      17,50

      krokant gebakken ½ haan | spekjes | uien | champignons | paprika

    • Vegetarisch

    • Indische Curry

      17,50

      curry van verse groentes | jasmijn rijst

    • Asperge à la flamande

      17,50

      witte en groene asperges | krieltjes | gekookt scharreleitje | Hollandaisesaus

    • Risotto

      15,50

      risotto | groentenkroketjes | spinazie | gerookte amandelen | Parmezaanse kaas

    • Voor klein of groot

    • Seniorenmenu

      Onze hoofdgerechten kunt u met 2 personen bestellen tegen een toeslag van € 7,50 op het hoofdgerecht, met uitzondering van de halve haan à la Bakker.

    • Kindermenu

      9,75

      knakworstje, kroketje, biefstukje of schnitzeltje | kinderijsje

    • Kindermenu met soep

      13,50

      kopje tomatensoep | knakworstje, kroketje, biefstukje of schnitzeltje | kinderijsje

    • Sauzen en garnituren

    • Sauzen

      3,25

      Béarnaisesaus, pepersaus of champignon room-saus

    • Boerengarnituur

      3,25

      gebakken spekjes | champignons | paprika en uien

    • Desserts

    • Citroensorbetijs

      5,50

      citroensorbetijs | Limonciello di capri | voor de kleine trek

    • Chipolata

      8,50

      chipolata bavaroise | marasquin saus

    • Mokka

      7,50

      mokka-ijs | mokka crème | ijskoffie & Tia Maria

    • Chocolade

      9,50

      moelleux au chocolat | witte chocolademousse | choco-crunch | stracciatella ijs

    • Citrus

      7,50

      Sinaasappel | pannacotta | bloedsinaasappelijs | marmelade

    • Arnhems meisje

      8,50

      aangemaakte Hollandse aardbeien | gele room | aardbeien sorbetijs

    • Hollandse Aardbeien

      8,50

      vanille ijs | verse Hollandse aardbeien | slagroom

    • Dame Blanche

      8,50

      vanille-ijs | warme chocoladesaus | advocaat

    • Kinderijs

      4,95

      vanilleijs | aardbeiensaus | spikkels | slagroom

    • Kaas & Port

      12,50

      binnen- en buitenlandse kazen | witte port

    • Parade van desserts

      18,50

      vanaf 2 personen te bestellen

    • Dessertwijn

      5,95

      Moscatel Late Harvest 2015 | Casa Vistamar

    • Bon Bon Plateau

      8,95

      bonbons en friandises

    • Dranken

    • Digestieven

      6,50

      Cognac V.S.O.P. Bruno de Lestapis, Grappa, Calvados, Armagnac, Marc de Bourgogne, Grappa di Barolo, Grappa di Barbera

    • Diverse single malt whisky’s

      8,00
    • Likeuren

      6,50

      Cointreau, Grand Marnier, Drambuie, D.O.M. Bénédictine, Tia Maria, Baileys, Sambuca, Amaretto, Limoncello di Capri

    • Koffie, Espresso, Thee

      2,40
    • Cappuccino, koffie verkeerd

      2,50
    • Verse muntthee

      3,50
    • Koffie +

      6,95

      D.O.M. Café met D.O.M. Bénédictine, French Coffee met Grand Marnier, Irish Coffee met Irish whiskey

    • Aanbevolen wijnen

    • 2016 Pinot Blanc fles (Aspergewijn)

      fles 32,50
      glas 5,50

      Een klassieke en vriendelijke wijn. Deze Elzasser is vol van smaak, elegant droog en licht kruidig. De afdronk is elegant en vriendelijk.
      Producent: Leon Bayer | Herkomst: Frankrijk, Elzas
      Stijl: Aromatisch | 12,5% | Druif: Pinot Blanc

    • 2016 Sancerre

      39,50

      Mooie tonen van groene appel en buxus. Een zeker grassigheid is ook waar te nemen. De smaak is mooi fris met fijne zuren en een lange afdronk
      Producent: Domaine Raimbault-Pineau | Herkomst: Frankrijk, Loire
      Stijl: Fris & Strak | 12,5% | Druif: Sauvignon Blanc

    • 2016 Grüner Veltliner

      34,50

      Fijne, elegante fruitige geur. De smaak is iets exotisch, fris en de wijn heeft een mooi opgebouwde elegante smaak. De afdronk is intens en lang.
      Producent: Weingut Rudolf Rabl | Herkomst: Oostenrijk, Kamptal
      Stijl: Fris & Strak | 12,5% | Druif: Grüner Veltliner

    • 2014 Haut Côtes de Nuits

      42,50

      Duidelijk Côte de Nuits karakter in deze wijn. Bosaardbei en framboos voeren de boventoon in de eerste geur. Daarna komen de meer aardse aroma's die Bourgogne zo geliefd maakt. De smaak heeft een mooie verhouding tussen fruit en verfijnde zuren. De tannine is zeer soepel en de afdronk redelijk lang.
      Producent: Domaine Bertagna | Herkomst: Frankrijk, Bourgogne
      Stijl: Complex & Intens | 12,5% | Druif: Pinot Noir

Voor bij de koffie & de borrel

    • Gebak en lekkers bij de koffie

    • Huisgemaakt appel abrikozen taartje

      3,25

      met een toefje slagroom

    • Aardbeien gebak

      3,25

      huisgemaakte gesuikerde schelp van bladerdeeg, gele room, slagroom en verse Hollandse aardbeien

    • Borrelhapjes

    • Drie garnalenkroketjes van “Holtkamp”

      11,50

      met gefrituurde peterselie en brood

    • Bitterballen handgemaakt per stuk

      0,80
    • Gemengd bittergarnituur koud en warm per persoon

      5,95
    • Kaasstengels, vlammetjes, vlinder garnalen per stuk

      0,80
    • Drie groentekroketjes van Cas Spijkers

      10,50
    • Jonge of oude kaas per portie 6 stukjes

      5,75
    • Hausmacher & grillworst van “Vlogman” 6 stukjes

      5,75
    • Kippenlevertjes omwikkeld met spek en krokant gebakken

      6,50
    • Gemengde noten per portie

      3,50
    • Knoflook olijven per portie

      3,50
    • Brand Proeverij

    • 4 proefglaasjes met de “Brand” seizoenbieren vergezeld van 4 bijpassende hapjes

      9,95

Iets te vieren?

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. Vanuit die ervaring helpen we u graag met het organiseren van uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst. Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan. Meer informatie…

Alle prijzen per persoon tenzij anders aangegeven.

 

    • Ontbijt

    • Bezorgkosten

      Vorden: 10,00
      Verder: 20,00
    • Gelders Ontbijt

      17,50

      Inclusief tafel dekken en alle materiaal.

    • Gelders Ontbijt 'Deluxe' met zalm en cava

      25,00

      Inclusief tafel dekken en alle materiaal.

    • Broodjes

    • Gesorteerde broodjes

      per stuk 2,50

      Zacht bruin en wit, standaard Gelderse ham/kaas/rosbief

    • Gesorteerde broodjes luxe

      per stuk 3,75

      Gelderse ham/kaas/rosbief/zalm en brie mooi afgegarneerd

    • Condoleance

    • Gesorteerde belegde broodjes standaard met 2x een kopje koffie

      12,50
    • Gesorteerde cake met 2x een kopje koffie

      6,50
    • Overige arrangementen

      in overleg

      Arrangementen, zaalhuur, huur materiaal, etc zijn allemaal mogelijk

    • Bittergarnituur

    • Deluxe gevarieerd bittergarnituur

      per hapje 1,25

      Schaal met 10 soorten hapjes

    • Gevarieerd bittergarnituur

      per hapje 0,85

      Schaal met 10 soorten hapjes

    • Diner

    • 3-gangen diner

      vanaf 17,50
    • 4-gangen diner

      vanaf 22,50
    • Buffetten

      Alle buffetten kunnen geleverd worden met borden, bestek en warmhoudmateriaal.

    • Barbecue

      19,50

      Inclusief BBQ

    • Barbecue deluxe

      25,00

      Inclusief BBQ

    • Italiaans koud en warm buffet

      23,50
    • Koud, warm en dessert buffet

      vanaf 25,00

      In overleg samenstelling bepalen

    • Reepeper en Hazenpeper

      17,50

      Met rode kool, puree en preiselbeeren

    • Stamppot buffet

      19,50

      Boerenkool, zuurkool, hutspot, karbonade, speklap, ribbetjes en rookworst, jus en zuren

    • Transport- en personeelskosten

      op aanvraag
    • Bruiloften

      De bruidssuite wordt u aangeboden door Hotel Bakker bij het boeken van de Bruiloft.

    • Avondfeest (4,5 uur)

      29,50

      Hollands gedestilleerde dranken (schatting, daadwerkelijk verbruik wordt gefactureerd)

    • Bruidstaart met glas cava

      10,00
    • Bruidstaart met koffie en thee

      8,50
    • Diner

      vanaf 21,50
    • Eindsnack

      2,50
    • Gesorteerd bittergarnituur

      4,25

      Warm en koud, 5 hapjes p.p.

    • Koffie met petit four of andere lekkernij

      5,50
    • Receptie (2,5 uur)

      17,50

      Inclusief Hollands gedestilleerde dranken en 4 hapjes p.p.

Image - Lekker dineren bij Restaurant Bakker in Vorden
Wild proeven bij Restaurant Bakker in Vorden
Lekker eten bij Restaurant Bakker in Vorden

Pin It on Pinterest

Share This