Leuk om te doen…!

‘Alles kan en niets moet’ is het credo bij Hotel Bakker. U mag gerust de hele dag gezellig bij ons ‘thuis’ blijven. Maar we laten u ook graag kennismaken met de prachtige omgeving. We selecteerden voor u enkele van onze favoriete activiteiten in en rond Vorden.

Kasteel Ruurlo nabij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Cultuur snuiven

Van historische boerenstijlkamers tot Modern Realistische kunst in museum MORE; in de omgeving van Hotel-Restaurant Bakker valt heel wat cultuur te snuiven.
Koetsrit door de Achterhoek met Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

In de koets

Wie ons kent, weet dat wij met gepaste trots graag de koets voor u voorrijden. Aan de overkant van het hotel, in het koetshuis, staan onze koetsen gepoetst en wel voor u klaar.
Klootschieten met Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Klootschieten

Vertrekt vanuit Hotel-Restaurant Bakker voor een gezellige pot Klootschieten; een Achterhoekse balsport. Desgewenst met een ontvangst met koffie en thee, een drankje of een lunch.
Kleiduiven schieten met Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Kleiduiven schieten

Diervriendelijk jagen; dat is kleiduiven schieten. Hierbij schiet u met een geweer met hagelpatronen op een kleiduif. U leert dit onder begeleiding van een erkend schietinstructeur.
Wandelen in de omgeving van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Wandelen

De wandelroutes rond Vorden leiden u langs de mooie natuur- én cultuurpareltjes met bos, weide, akkerlanden, houtwallen, boerderijen, landhuizen en kastelen.
Fietst de Achtkastelenroute vanuit Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Fietsen

Er zijn tal van fietsroutes door de regio van Vorden, waaronder de Achtkastelenroute. Voor de kids kun je de route ‘In de sporen van Berend’ fietsen.
Golfarrangement bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden en Golfbaan Zelle in Hengelo

Golfen

In de omgeving van Hotel-Restaurant Bakker zijn verschillende professionele golfclubs met uitgebreide faciliteiten en prachtig aangelegde 9- en 18-holes golfbanen.

Pin It on Pinterest

Share This