Culinaire tradities bij restaurant Bakker…

Van de asperges in de lente tot winterse wildspecialiteiten van onze eigen jachtvelden; in ons restaurant serveren we seizoensklassiekers van de mooiste lokale en regionale ingrediënten. Gewaardeerde tradities als ‘de Haantjes van Bakker’ staan al drie generaties op de kaart. Daarnaast voeren we een afwisselende lunch- en dinerkaart. Uiteraard met mooie, begeleidende wijnen.

De eetzaal van Restaurant Bakker in Vorden

Dineren in stijl

Het restaurant van Hotel Bakker bevindt zich naast de keuken. Het vertrek is klassiek en warm ingericht met houten lambrisering en zacht licht van koperen kroonluchters. De ramen kijken uit over de aangrenzende hoteltuin.

We zijn alle dagen geopend vanaf 12.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

Gezelligheid in het café van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Café

Van de vroege ochtend tot de late avond is het in de gelagkamer een komen en gaan van gasten. Met wandelschoenen, in fietstenue of netjes in pak: iedereen is van harte welkom voor een lekker kopje koffie, een glas wijn of een biertje.

Geniet in een heerlijk luie stoel van een knappend haardvuurtje.

Het terras in de tuin van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Proef de zomer

Op mooie dagen zetten we de deuren open en maken we het terras op voor onze gasten. Hier kunt u in alle rust genieten van een kop koffie in de ochtendzon, een heerlijke lunch of een koel glas wijn.

En als u wilt, dekken we voor u de dinertafel op het terras.

Pin It on Pinterest

Share This