Arrangementen van Hotel Bakker…

Hotel-Restaurant Bakker in Vorden is de perfecte uitvalsbasis voor een verrassende, avontuurlijke of sportieve tijd in de Achterhoek. Of u nu met z’n tweetjes, de hele familie of uw bedrijf komt. Kies voor één van onze geliefde arrangementen voor een kleurrijk verblijf. Of informeer naar een programma op maat. Onze slogan is niet voor niets: ‘Alles kan! Wat wilt u?’

Verblijf een weekend in Vorden bij Hotel-Restaurant Bakker

Weekend Vorden

Hotel Bakker staat midden in kastelendorpje Vorden. Vanuit uw hotelkamer wandelt u cultuur én natuur tegemoet. We tippen u de mooiste plekjes en routes.
Fiets de Achtkastelenroute tijdens een midweekarrangement in de Achterhoek bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Midweek Achterhoek

Bij Hotel Bakker ligt de Achterhoek ligt aan uw voeten. Ontdek alle kastelen en de gezellige dorpjes op de fiets gedurende een midweek in de Achterhoek.
Slipjacht in de Achterhoek - Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Wildarrangement

Kom kennismaken met de wildsmaken van de Achterhoek! Hotel Bakker staat bekend om de heerlijke wildgerechten die in het najaar op de kaart staan. Vaak van eigen jachtvelden.
Golfarrangement bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden en Golfbaan Zelle in Hengelo

Golfen & genieten

Voor dit arrangement werken wij samen met de 18 holes baan van Golfbaan ’t Zelle in Hengelo. Het terrein is rijk aan natuurlijke hindernissen als een beek, moeras en langgerekte bunkers.
Fietst de Achtkastelenroute tijdens een midweekarrangement in de Achterhoek bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Bakker & De Krent

Bakker en De Gouden Karper in Hummelo kunnen buigen op een lange historie op het gebied van gastvrijheid en gastronomie. Proef het beste van beide met dit combiarrangement.
Het Pieterpad in de omgeving van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Het Pieterpad

De bekendste Lange Afstands Wandeling van Nederland kruist Vorden: het Pieterpad. De tocht langs het beroemde Knopenlaantje waar verliefde stelletjes samen een knoop in een twijgje leggen.

Pin It on Pinterest

Share This