Arrangementen van Hotel Bakker…

Hotel-Restaurant Bakker in Vorden is de perfecte uitvalsbasis voor een verrassende, avontuurlijke of sportieve tijd in de Achterhoek. Of u nu met z’n tweetjes, de hele familie of uw bedrijf komt. Kies voor één van onze geliefde arrangementen voor een kleurrijk verblijf. Of informeer naar een programma op maat. Onze slogan is niet voor niets: ‘Alles kan! Wat wilt u?’

Golfarrangement bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden en Golfbaan Zelle in Hengelo

Golfen & genieten

Voor dit arrangement werken wij samen met de 18 holes baan van Golfbaan ’t Zelle in Hengelo. Het terrein is rijk aan natuurlijke hindernissen als een beek, moeras en langgerekte bunkers.
Kasteel Vorden bij Hotel Restaurant Bakker

Midweek Achterhoek

Bij Hotel Bakker ligt de Achterhoek ligt aan uw voeten. Ontdek alle kastelen en de gezellige dorpjes op de fiets gedurende een midweek in de Achterhoek.

Wildarrangement Hotel Restaurant Bakker Vorden

Wildarrangement

Kom kennismaken met de wildsmaken van de Achterhoek! Hotel Bakker staat bekend om de heerlijke wildgerechten die in het najaar op de kaart staan. Vaak van eigen jachtvelden.

Het Pieterpad in de omgeving van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Het Pieterpad

De bekendste Lange Afstands Wandeling van Nederland kruist Vorden: het Pieterpad. De tocht langs het beroemde Knopenlaantje waar verliefde stelletjes samen een knoop in een twijgje leggen.
Hotel - Restaurant Bakker in Vorden zoekt personeel.

Vacatures

Hotel Bakker zoekt personeel!

Ken jij iemand of ben jij degene die op zoek is naar een leuke baan? 

Klik hier voor meer informatie en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

 

Vacatures

 

 

You have Successfully Subscribed!