Feesten bij Bakker…

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. Vanuit die ervaring helpen we u graag met het organiseren van uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst. Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan. Belt u ons gerust om een afspraak te maken, zodat wij met u mee kunnen denken.

Bruiloft bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Bruiloft

Honderden huwelijken, duizenden bronzen, zilveren en gouden bruiloften; in de ruim 70 jaar die Bakker in Vorden bestaat, is de liefde hier ontelbare malen gevierd. En nog altijd is een bruiloft óók voor ons heel speciaal.

Omdat we weten hoe bijzonder het is om het JA-woord te geven. Het vraagt om een dag die helemaal bij het bruidspaar past.

Condoleance bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Condoleance

Ook voor een condoleance, afscheidsdiner of -receptie kunt u bij Hotel Bakker terecht. Steeds vaker zien we dat mensen het afscheid van hun geliefde en dierbare op een persoonlijke manier willen invullen.

Een manier die past bij de persoon die overleden is. Niet alleen een kopje koffie maar ook een drankje of een champagnetoast.

Catering van Hotel Restaurant Bakker op Locatie in Vorden

Bakker op locatie

Met veel plezier organiseren wij uw feest of event bij u thuis óf op een bijzondere locatie. We kunnen de complete coördinatie voor u verzorgen, inclusief de aankleding, catering, sanitair en zelfs de muzikale omlijsting.

Ook culinair is alles mogelijk; van een klein hapje en stamppotbuffet tot een luxe diner op een sfeervolle en bijzondere locatie.

Aangepaste openingtijden

Zoals het u waarschijnlijk niet zal zijn ontgaan gelden er vanaf 28 november weer andere regels, maar gelukkig mogen wij gewoon open blijven en kunt u bij ons gewoon genieten van de heerlijke wild specialiteiten, weliswaar op een iets andere manier. Wij gaan proberen om binnen de regels uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Laten we een voorbeeld nemen aan de meeste boeren in onze regio en dat wil zeggen;

“op tied uut bedde, tussen de middag warm etten en savonds met de kippen op stok”

Of te wel geniet van een uitgebreide warme maaltijd in de middag

Einde van de dag nog een klein hapje

En s ’avonds op tijd naar bed!!

Meer informatie  Afhaalkaart

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This