Feesten bij Bakker…

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. Vanuit die ervaring helpen we u graag met het organiseren van uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst. Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan. Belt u ons gerust om een afspraak te maken, zodat wij met u mee kunnen denken.

Bruiloft bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Bruiloft

Honderden huwelijken, duizenden bronzen, zilveren en gouden bruiloften; in de ruim 70 jaar die Bakker in Vorden bestaat, is de liefde hier ontelbare malen gevierd. En nog altijd is een bruiloft óók voor ons heel speciaal.

Omdat we weten hoe bijzonder het is om het JA-woord te geven. Het vraagt om een dag die helemaal bij het bruidspaar past.

Condoleance bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Condoleance

Ook voor een condoleance, afscheidsdiner of -receptie kunt u bij Hotel Bakker terecht. Steeds vaker zien we dat mensen het afscheid van hun geliefde en dierbare op een persoonlijke manier willen invullen.

Een manier die past bij de persoon die overleden is. Niet alleen een kopje koffie maar ook een drankje of een champagnetoast.

Catering van Hotel Restaurant Bakker op Locatie in Vorden

Bakker op locatie

Met veel plezier organiseren wij uw feest of event bij u thuis óf op een bijzondere locatie. We kunnen de complete coördinatie voor u verzorgen, inclusief de aankleding, catering, sanitair en zelfs de muzikale omlijsting.

Ook culinair is alles mogelijk; van een klein hapje en stamppotbuffet tot een luxe diner op een sfeervolle en bijzondere locatie.

5 koks in de keuken van Restaurant Bakker in Vorden

Vacatures

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke baan als: 

Zelfstandig werkende kok
Gastheer / gastvrouw
Medewerker Huishouding
Ontbijtmedewerker
Weekend- en vakantiekrachten
Afwasser oproepkracht

Klik dan hier voor meer informatie en solliciteer!

 

Vacatures

 

 

You have Successfully Subscribed!