Feesten bij Bakker…

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. Vanuit die ervaring helpen we u graag met het organiseren van uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst. Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan. Belt u ons gerust om een afspraak te maken, zodat wij met u mee kunnen denken.

Bruiloft bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Bruiloft

Honderden huwelijken, duizenden bronzen, zilveren en gouden bruiloften; in de ruim 70 jaar die Bakker in Vorden bestaat, is de liefde hier ontelbare malen gevierd. En nog altijd is een bruiloft óók voor ons heel speciaal.

Omdat we weten hoe bijzonder het is om het JA-woord te geven. Het vraagt om een dag die helemaal bij het bruidspaar past.

Condoleance bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Condoleance

Ook voor een condoleance, afscheidsdiner of -receptie kunt u bij Hotel Bakker terecht. Steeds vaker zien we dat mensen het afscheid van hun geliefde en dierbare op een persoonlijke manier willen invullen.

Een manier die past bij de persoon die overleden is. Niet alleen een kopje koffie maar ook een drankje of een champagnetoast.

Catering op locatie van Hotel Bakker in Vorden

Bakker op locatie

Met veel plezier organiseren wij uw feest of event bij u thuis óf op een bijzondere locatie. We kunnen de complete coördinatie voor u verzorgen, inclusief de aankleding, catering, sanitair en zelfs de muzikale omlijsting.

Ook culinair is alles mogelijk; van een klein hapje en stamppotbuffet tot een luxe diner op een sfeervolle en bijzondere locatie.

Aspergemenu

Geopend voor hotelgasten!

Wij mogen hotelgasten blijven ontvangen.
Het ontbijt, lunch en diner verzorgen wij op aangepaste wijze.

[Reserveer uw kamer]
(Kostenloos annuleren mag altijd)

Er zijn weer asperges!
U kunt onze gerechten bestellen en afhalen of laten bezorgen.

[Bekijk de afhaalkaart]

 Mocht u vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met
Jeroen Geubels opnemen op 0575-551312.

[Lees hier onze coronamaatregelen]

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This