Vergaderen bij Hotel Bakker…

Hotel Bakker in Vorden is de ideale vergaderlocatie. We bieden u sfeervolle vertrekken waar u zich kunt terugtrekken met uw gezelschap; van 2 tot 300 personen. Tijdens een pauze is het aangenaam opladen in de omgeving. Binnen tien minuten loopt u in het bos bij Kasteel Vorden. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Hotel Bakker beschikt over alle ingrediënten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Graag denken we met u mee over een originele invulling van uw programma. Of u nu kiest voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een picknick in het bos na een rit met onze koets. Of wellicht bent u op zoek naar een enerverende teambuildingsactiviteit. Ook hierin komen wij graag met een voorstel. Laat ons uw wensen weten en we bieden u een arrangement op maat.

De Jachtzaal van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Zalen

Zaalhuur is afhankelijk van het totale arrangement. Onze ruimtes zijn multifunctioneel en geschikt voor 0 tot 300 personen.

Dat betekent dat wij de zaal aanpassen aan uw wensen en aan de aard van de bijeenkomst. Zakelijk, feestelijk of ingetogen? U zegt het maar.

Vergaderen in de grote zaal van Hotel-Restaurant Bakker, de ideale vergaderlocatie voor een groot gezelschap in Vorden

Arrangementen

Een vergaderarrangement bieden wij aan voor € 12,50 per persoon per dagdeel incl. zaalhuur, onbeperkt kannen koffie en thee, plat en bruiswaters, koekjes, snoepjes en chocolaatjes etc.

We denken ook graag met u mee over een arrangement op maat met een originele invulling van uw programma.

Bruidstaart. Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events.

Feesten & Catering

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. We verzorgen graag uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst.

Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan.

Medewerkers Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Geopend voor hotelgasten!

[Reserveer hier uw kamer]

In verband met de coronamaatregelen kunnen helaas alleen hotelgasten bij ons ontbijten, lunchen, dineren en gebruik maken van onze gezellige gelagkamer. 

U kuntde gerechten van onze wildkaart wél bestellen en afhalen.

[Bekijk de wildkaart]

 Mocht u vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met
Jeroen Geubels opnemen op 0575-551312.

[Lees hier onze coronamaatregelen]

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This