Vergaderen bij Hotel Bakker…

Hotel Bakker in Vorden is de ideale vergaderlocatie. We bieden u sfeervolle vertrekken waar u zich kunt terugtrekken met uw gezelschap; van 2 tot 300 personen. Tijdens een pauze is het aangenaam opladen in de omgeving. Binnen tien minuten loopt u in het bos bij Kasteel Vorden. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Hotel Bakker beschikt over alle ingrediënten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Graag denken we met u mee over een originele invulling van uw programma. Of u nu kiest voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een picknick in het bos na een rit met onze koets. Of wellicht bent u op zoek naar een enerverende teambuildingsactiviteit. Ook hierin komen wij graag met een voorstel. Laat ons uw wensen weten en we bieden u een arrangement op maat.

Grote Jachtzaal Hotel Restaurant Bakker in Vorden

Zalen

Zaalhuur is afhankelijk van het totale arrangement. Onze ruimtes zijn multifunctioneel en geschikt voor 0 tot 300 personen.

Dat betekent dat wij de zaal aanpassen aan uw wensen en aan de aard van de bijeenkomst. Zakelijk, feestelijk of ingetogen? U zegt het maar.

Feest-vergaderzaal Hotel Restaurant Bakker in Vorden

Arrangementen

Een vergaderarrangement bieden wij aan voor € 12,50 per persoon per dagdeel incl. zaalhuur, onbeperkt kannen koffie en thee, plat en bruiswaters, koekjes, snoepjes en chocolaatjes etc.

We denken ook graag met u mee over een arrangement op maat met een originele invulling van uw programma.

Bruidstaart. Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events.

Feesten & Catering

Bakker in Vorden heeft jarenlange ervaring in het organiseren van feesten, catering en events. We verzorgen graag uw bruiloft, jubileum, verjaardag, afscheid of zakelijke bijeenkomst.

Sportief, gezellig, ingetogen of exclusief: wij passen de zaal en aankleding aan uw wensen aan.

Aangepaste openingtijden

Zoals het u waarschijnlijk niet zal zijn ontgaan gelden er vanaf 28 november weer andere regels, maar gelukkig mogen wij gewoon open blijven en kunt u bij ons gewoon genieten van de heerlijke wild specialiteiten, weliswaar op een iets andere manier. Wij gaan proberen om binnen de regels uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Laten we een voorbeeld nemen aan de meeste boeren in onze regio en dat wil zeggen;

“op tied uut bedde, tussen de middag warm etten en savonds met de kippen op stok”

Of te wel geniet van een uitgebreide warme maaltijd in de middag

Einde van de dag nog een klein hapje

En s ’avonds op tijd naar bed!!

Meer informatie  Afhaalkaart

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This