Drie generaties Bakker

Hotel-Restaurant Bakker is een echt familiebedrijf dat in 2020 zijn 75 jarig bestaan viert.

In oktober 1945 namen Henny en Willem Bakker op deze plek hotel Het Wapen van Gelderland over van de familie Jansen. Willem Bakker kreeg de bijnaam ʻHaantjes-Willemʼ vanwege de haantjes die hij succesvol serveerde. En nog altijd staat deze Bourgondische lekkernij in de winter op de kaart. Na de overname werd het hotel in de volksmond al snel ‘Bakker’ genoemd, simpelweg naar de familie.

Klaas en Loke Bakker namen het bedrijf meer dan veertig jaar geleden over en inmiddels staat de derde generatie aan het roer: dochter Liesbeth en haar man Jeroen Geubels. De tijdloze, gemoedelijke en huiselijke sfeer van Bakker in Vorden bleef, evenals de Achterhoekse gastvrijheid. Liesbeth: “Zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd blijven.”

Opa en oma Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Klaas en Loke Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Liesbeth en Jeroen Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Medewerkers Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Geopend voor hotelgasten!

Reserveer uw kamer ]

Het restaurant en terras zijn weer geopend voor hotelgasten.
Vanaf 1 juni mogen wij ook weer gasten ontvangen die niet in het hotel verblijven.

Lees hier onze coronamaatregelen ]

 

Nieuwe menukaart
Alles op de menukaart kan besteld worden voor afhalen & bezorgen.

Bekijk het menu ]

 

 Mocht u vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met
Jeroen Geubels opnemen op 06-53617358.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This