Drie generaties Bakker

Hotel-Restaurant Bakker is een echt familiebedrijf dat in 2020 zijn 75 jarig bestaan vierde.

In oktober 1945 namen Henny en Willem Bakker op deze plek hotel Het Wapen van Gelderland over van de familie Jansen. Willem Bakker kreeg de bijnaam ʻHaantjes-Willemʼ vanwege de haantjes die hij succesvol serveerde. En nog altijd staat deze Bourgondische lekkernij in de winter op de kaart. Na de overname werd het hotel in de volksmond al snel ‘Bakker’ genoemd, simpelweg naar de familie.

Klaas en Loke Bakker namen het bedrijf meer dan veertig jaar geleden over en inmiddels staat de derde generatie aan het roer: dochter Liesbeth en haar man Jeroen Geubels. De tijdloze, gemoedelijke en huiselijke sfeer van Bakker in Vorden bleef, evenals de Achterhoekse gastvrijheid. Liesbeth: “Zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd blijven.”

Opa en oma Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Klaas en Loke Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Liesbeth en Jeroen Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Sfeerbeeld wildkaart herten hotel restaurant Bakker Vorden

Aangepaste openingtijden

Vanwege de coronamaatregelen is het restaurant gesloten. Voor hotelgasten worden de maaltijden op de hotelkamer geserveerd.

U kunt onze wildspecialiteiten wel bestellen voor afhalen en bezorgen, voor zowel de lunch als het diner.

Meer informatie  Afhaalkaart

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This