Een onvergetelijke bruiloft…

Honderden huwelijken, duizenden bronzen, zilveren en gouden bruiloften; in de ruim 70 jaar die Bakker in Vorden bestaat, is de liefde hier ontelbare malen gevierd. En nog altijd is een bruiloft óók voor ons heel speciaal. Omdat we weten hoe bijzonder het is om het JA-woord te geven. Het vraagt om een dag die helemaal bij het bruidspaar past.

Hotel Bakker biedt hiervoor een compleet en uitgebreid pakket. We kunnen bijvoorbeeld fungeren als uw persoonlijke weddingplanner van A tot Z. Of u nu trouwt in onze Jachtzaal, op het terras of midden in het Vordense bos. En of de openingsdans nu plaatsvindt in onze zaal of een tent op een sprookjesachtige locatie.

Een buffet, een diner dansant, een spetterend feest met een DJ; aan u de keuze. We zullen voor u alle voorwaarden creëren voor De Mooiste Dag.

Onze locatie, op de rand van de Veluwe en Achterhoek is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar. Maar uw gasten kunnen ook blijven overnachten. Ook kunnen wij zorgen voor vervoer. Wij beschikken over verschillende (trouw)koetsen en bijzondere autoʼs die gebruikt kunnen worden voor het vervoer op deze speciale dag. U bedenkt het en wij geven er samen met u vorm aan.

Naast de eerste huwelijksdag verzorgen wij ook graag de jubilea voor u. Ieder jaar samen herinneringen ophalen bij een lekker dinertje. Of in de kroonjaren een bijzonder feest met familie en vrienden.

Bruid met bruidsboeket bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Bruiloftsfeest bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Eten op een bruiloft buffet bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden

Aangepaste openingtijden

Zoals het u waarschijnlijk niet zal zijn ontgaan gelden er vanaf 28 november weer andere regels, maar gelukkig mogen wij gewoon open blijven en kunt u bij ons gewoon genieten van de heerlijke wild specialiteiten, weliswaar op een iets andere manier. Wij gaan proberen om binnen de regels uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Laten we een voorbeeld nemen aan de meeste boeren in onze regio en dat wil zeggen;

“op tied uut bedde, tussen de middag warm etten en savonds met de kippen op stok”

Of te wel geniet van een uitgebreide warme maaltijd in de middag

Einde van de dag nog een klein hapje

En s ’avonds op tijd naar bed!!

Meer informatie  Afhaalkaart

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This