Een onvergetelijke bruiloft…

Honderden huwelijken, duizenden bronzen, zilveren en gouden bruiloften; in de ruim 70 jaar die Bakker in Vorden bestaat, is de liefde hier ontelbare malen gevierd. En nog altijd is een bruiloft óók voor ons heel speciaal. Omdat we weten hoe bijzonder het is om het JA-woord te geven. Het vraagt om een dag die helemaal bij het bruidspaar past.

Hotel Bakker biedt hiervoor een compleet en uitgebreid pakket. We kunnen bijvoorbeeld fungeren als uw persoonlijke weddingplanner van A tot Z. Of u nu trouwt in onze Jachtzaal, op het terras of midden in het Vordense bos. En of de openingsdans nu plaatsvindt in onze zaal of een tent op een sprookjesachtige locatie.

Een buffet, een diner dansant, een spetterend feest met een DJ; aan u de keuze. We zullen voor u alle voorwaarden creëren voor De Mooiste Dag.

Onze locatie, op de rand van de Veluwe en Achterhoek is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar. Maar uw gasten kunnen ook blijven overnachten. Ook kunnen wij zorgen voor vervoer. Wij beschikken over verschillende (trouw)koetsen en bijzondere autoʼs die gebruikt kunnen worden voor het vervoer op deze speciale dag. U bedenkt het en wij geven er samen met u vorm aan.

Naast de eerste huwelijksdag verzorgen wij ook graag de jubilea voor u. Ieder jaar samen herinneringen ophalen bij een lekker dinertje. Of in de kroonjaren een bijzonder feest met familie en vrienden.

Bruid met bruidsboeket bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Bruiloftsfeest bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Eten op een bruiloft buffet bij Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Winterrandje

Geopend voor hotelgasten!

Omdat een hotelovernachting buiten de maatregel van ‘horeca-sluitingen’ valt, mogen wij alleen hotelgasten blijven ontvangen. Het restaurant en de bar zijn gesloten. Het ontbijt, lunch en diner verzorgen wij op aangepaste wijze. 

[Reserveer hier uw kamer]

en kom fietsen en wandelen in de natuur rond Vorden.
Daarna genieten van een diner met heerlijke wijn in prive sfeer.

Bent u geen hotelgast?
Dan kunt u onze gerechten wél bestellen en afhalen of laten bezorgen.

[Bekijk de afhaalkaart]

 Mocht u vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met
Jeroen Geubels opnemen op 0575-551312.

[Lees hier onze coronamaatregelen]

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This