Three Bakker generations

Hotel-Restaurant Bakker is a real family business that celebrated its 75th anniversary in 2020. In October 1945 Henny and Willem Bakker took over hotel Het Wapen van Gelderland from the Jansen family at this location. Willem Bakker was nicknamed ʻHaantjes-Willemʼ ‘because of the roosters he successfully served. And this Burgundian delicacy is still on the menu during the winter. After the takeover, the hotel was soon popularly known as “Bakker”, simply after the family. Klaas and Loke Bakker took over the business more than forty years ago and now the third generation is at the helm: daughter Liesbeth and her husband Jeroen Geubels. The timeless, pleasant and homely atmosphere of Bakker in Vorden remains, as well as the Achterhoek hospitality. Liesbeth: “It has always been that way and it will always be that way.”

Opa en oma Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Klaas en Loke Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Liesbeth en Jeroen Bakker van Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Winterrandje

Geopend voor hotelgasten!

Omdat een hotelovernachting buiten de maatregel van ‘horeca-sluitingen’ valt, mogen wij alleen hotelgasten blijven ontvangen. Het restaurant en de bar zijn gesloten. Het ontbijt, lunch en diner verzorgen wij op aangepaste wijze. 

[Reserveer hier uw kamer]

en kom fietsen en wandelen in de natuur rond Vorden.
Daarna genieten van een diner met heerlijke wijn in prive sfeer.

Bent u geen hotelgast?
Dan kunt u onze gerechten wél bestellen en afhalen of laten bezorgen.

[Bekijk de afhaalkaart]

 Mocht u vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met
Jeroen Geubels opnemen op 0575-551312.

[Lees hier onze coronamaatregelen]

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This