Arrangementen In de koets

Wie ons al een beetje kent, weet dat wij met gepaste trots graag de koets voor u voorrijden. Aan de overkant van het hotel, in het koetshuis, staan onze koetsen gepoetst en wel voor u klaar. Op afspraak nemen we u mee voor een rit over de Achterhoekse kasseien. Tip: combineer een rit met een lunch, proeverij of spelletje Klootschieten.

Koetsenrit en prijzen op aanvraag. U kunt uw koetsenrit uitbreiden met:

 

Koffieontvangst vanaf € 3,50 p.p.

Onze standaard koetsenrit start met een ontvangst bij Hotel-Restaurant Bakker met een kopje koffie of thee vergezeld van een koekje en op aanvraag een gebakje uit ons eigen assortiment. Aansluitend maakt u een rit met een van onze authentieke rijtuigen door de bosrijke omgeving van Vorden.

 

Drankenstop vanaf € 8,50 p.p.

Wie wil, kan een koetsenrit uitbreiden met een gezellige drankenstop in het bos. We serveren verschillende wijnen, Brand bier, sterke drank op aanvraag en diverse frisdranken. Uiteraard vergezeld van Geldersche worst en een stukje kaas.

 

Lunch vanaf € 14,50 p.p.

Na de koetsrit kunnen wij een lunch voor u serveren. Een a la carte lunch of een passend voorstel, voor een lunch naar uw wensen is mogelijk. Dit kan op aanvraag en in overleg.

 

Klootschieten, prijs op aanvraag

In het bos bij de koets wacht de Vordense Klootschietclub u op voor een gezellige pot Klootschieten; een Achterhoekse balsport. Al klootschietend* loopt u terug naar Hotel Bakker. Wij kunnen desgewenst prijsjes verzorgen in de vorm van een sleutelhanger met klootje en een stoffen klootzak. Bij verlies van een kloot of kloothark zijn de kosten voor eigen rekening

 

Meer informatie

 

Met de koets van Hotel Restaurant Bakker in Vorden
Koetsrit door de Achterhoek met Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Koetsen met Hotel Restaurant Bakker in Vorden
5 koks in de keuken van Restaurant Bakker in Vorden

Vacatures

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke baan als: 

Zelfstandig werkende kok
Gastheer / gastvrouw
Medewerker Huishouding
Ontbijtmedewerker
Weekend- en vakantiekrachten
Afwasser oproepkracht

Klik dan hier voor meer informatie en solliciteer!

 

Vacatures

 

 

You have Successfully Subscribed!