Arrangementen In de koets

Wie ons al een beetje kent, weet dat wij met gepaste trots graag de koets voor u voorrijden. Aan de overkant van het hotel, in het koetshuis, staan onze koetsen gepoetst en wel voor u klaar. Op afspraak nemen we u mee voor een rit over de Achterhoekse kasseien. Tip: combineer een rit met een lunch, proeverij of spelletje Klootschieten.

Koetsenrit: vanaf  € 150,- per uur. U kunt uw koetsenrit uitbreiden met:

 

Koffieontvangst vanaf € 5,50 p.p.

Onze standaard koetsenrit start met een ontvangst bij Hotel-Restaurant Bakker met twee kopjes koffie of thee met een Vordense ‘Zwanehals’. Aansluitend maakt u een rit met een van onze authentieke rijtuigen door de bosrijke omgeving van Vorden.

 

Drankenstop vanaf € 8,50 p.p.

Wie wil, kan een koetsenrit uitbreiden met een gezellige drankenstop in het bos. We serveren dan droge witte, rode en rosé wijn, Brand bier, jenever, Beerenburger, Jägermeister, diverse frisdranken en Jus dʼorange. Uiteraard vergezeld van Geldersche worst, oude en jonge kaas.

 

Lunch vanaf € 14,50 p.p.

Na de koetsrit staat de lunch voor u klaar in ons restaurant. We serveren u een kop rijk gevulde groentesoep, gesorteerde witte en bruine broodjes belegd met diverse kaassoorten, achterham, rookvlees, rosbief en Coppa di Parma. Met een glas melk of karnemelk. Mocht u andere dranken willen nuttigen, dan kan dat op basis van nacalculatie. Tip: een picknick in het bos is een romantisch extraatje, vraag naar de mogelijkheden!

 

Klootschieten, prijs op aanvraag

In het bos bij de koets wacht de Vordense Klootschietclub u op voor een gezellige pot Klootschieten; een Achterhoekse balsport. Al klootschietend* loopt u terug naar Hotel Bakker. Wij kunnen desgewenst prijsjes verzorgen in de vorm van een sleutelhanger met klootje en een stoffen klootzak. Bij verlies van een kloot of kloothark zijn de kosten voor eigen rekening

 

Meer informatie

 

Met de koets van Hotel Restaurant Bakker in Vorden
Koetsrit door de Achterhoek met Hotel-Restaurant Bakker in Vorden
Koetsen met Hotel Restaurant Bakker in Vorden